Laadukkaasti valmistetut hammasproteesit Varkaudesta

Varkaudessa palveleva Hammaslaboratorio Posliinipaikka Oy valmistaa yksilölliset ja korkealaatuiset hammasproteesit sekä erilaiset purentakiskot vahvalla ammattitaidolla. Posliinipaikassa sinua palvelee vuosikymmenten kokemuksen omaava erikoishammasteknikko Jaana Liukko.

Ota yhteyttä

Erikoishammasteknikon eli hammasprotetiikan asiantuntijan palvelut tulevat ajankohtaiseksi silloin, kun omien hampaiden tilalle on tarve saada sopiva hammasproteesi. Valmistan yksilölliset hammasproteesit suoraan asiakkaalle alusta alkaen itse korkealaatuisia materiaaleja hyödyntäen. Palveluihini kuuluvat lisäksi vanhojen proteesien pohjaukset, korjaukset ja huollot sekä purentakiskojen valmistus. Pystyn myös toteuttamaan erilaiset CAD/CAM-työt Inlab-jyrsintäyksiköllä. Tarpeen ja tilanteen mukaan työskentelen yhteistyössä hammaslääkärisi kanssa.

Uudet hammasproteesit suoraan asiakkaalle

Valmistan uudet hammasproteesit asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti alusta loppuun asti itse. Vuosien kokemus sekä vahva ammattitaitoni varmistavat, että uusi proteesi sopii suuhusi täydellisesti ja tarjoaa parhaan mahdollisen käyttömukavuuden.

Käytössä olevan proteesin pohjaus, korjaus ja huolto

Olen apunasi myös jo käytössä olevan hammasproteesisi kunnossapidossa. Ienharjanteiden vetäytymisen vuoksi hammasproteesin pohjaus eli tiivistys tulee usein ajankohtaiseksi joidenkin vuosien kuluttua uuden proteesin käyttöönotosta. Pohjauksessa proteesin pohja muotoillaan uudelleen suuhun sopivaksi. Teen proteesien pohjaukset asiantuntevasti ja varmistan, että proteesi istuu jälleen suuhusi täydellisesti.

 

Pohjausten lisäksi teen myös vanhojen proteesien korjaukset ja puhdistukset. Voit myös ajanvarauksella tuoda proteesisi minulle tarkastettavaksi, mikäli et ole varma, miksi proteesi esimerkiksi tuntuu epämukavalta tai ei pysy paikallaan. Huollan proteesisi entistä ehompaan kuntoon.

Kysy lisää

Purentakiskojen valmistus sekä CAD/CAM-työt

Proteesien lisäksi valmistan myös erilaiset purentakiskot yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan.


Hammaslaboratorio Posliinipaikka Oy:ssä tehdään protetiikkaa myös hammaslääkäreille hyödyntäen esimerkiksi tietokoneavusteista CAD/CAM-suunnittelua.

Varaa aika ilmaiseen tarkastukseen soittamalla

Hammasproteesin suunnittelu ja valmistus aloitetaan aina suun limakalvojen tarkastuksella. Tarjoan ensimmäisen tarkastuskerran asiakkailleni veloituksetta. Varaa aika soittamalla numeroon 050 404 8287. Vastaanottoni sijaitsee Varkauden Pirttiniemessä. Tarvittaessa tarjoan mahdollisuuden myös kotikäynteihin.

Kaikki yhteystiedot